Toimitamme tarpeitanne vastaavan laitteiston

Suunnitellaan yhdessä tarpeitanne vastaava kokonaisuus.

Pystymme toimittamaan laajan skaalan erilaisia peineistettuun kaasuun liittyviä laitteita ja palveluja. Pitkä kokemuksemme kaasumuunnoksista, biokaasun tuotannosta sekä muuista green energy -ratkaisuista luo vahvan pohjan kaikelle toiminnallemme. 

Olemme toteuttaneet useiden yritysten raskaan kaluston muunnokset LNG-kaasulle sekä toimittaneet kaasutankkausasemia ympäri Suomea, niin yksityisille kuin yrityksillekin.

Photo by Štefan Štefančík on Unsplash

Kaikissa CNG- tarpeissa voitte huolettaa ottaa yhteyttä. Löydämme varmasti teille sopivan kustannustehokkaan ratkaisun.

Hidastankkauslaitteet

Myymme, sekä huollamme Coltri tankkauslaitteita, eli kaasu kompressoreita, joilla voit tankata yrityksesi kulkuneuvoja yön aikana. Hidastankkauslaite soveltuu erityisesti kiireettömään tankkaukseen.  Valikoimamme pienemmät mallit sopivat myös erinomaisesti kotitalouksien käyttöön. Olemmekin toimittaneet näitä ympäri Suomea.

Maksupäätelaitteet

Kauttamme saat myös maksupäätteellä olevat tankkauslaitteet. Näin voit hyödyntää esimerkiksi oman biokaasun tuotannon itsenäisenä jakelupisteenä. 

LCNG konsultointipalvelut

Autamme yritystäsi löytämään parhaimman vaihtoehdon kaikissa bio- ja maakaasuun liittyvissä tarpeissa. Usean vuoden kokemuksella, sekä erittäin laajan yhteistyökumppaniverkostomme ansiosta voimme tarjota lähes kaiken mitä yrityksesi voi toimialaltamme tarvita.

Fast Fill- tankkauslaitteet

Jos kulkuneuvoja on enemmän ja tarvetta nopeaan tankkaukseen, ns. fast fill tankkauslaitteet löytyvät myös valikoimastamme. Voimme toimittaa tarpeen mukaan eri kapasiteetilla olevia tankkausyksiköitä joko yrityksen sisäiseen tarpeeseen tai julkiseen käyttöön soveltuvia maksupäätteellä olevia kaasutankkauslaitteita.

Kuljetus ja varastokapasiteetti

Meiltä löydät myös paineistetulle kaasulle soveltuvaa kuljetus- ja varastointikapasiteettia eri kokoisina yksikköinä. Yksinkertaisimpana ovat vaihtolava-, konttisovellus- ja peräkärry-yksiköt. Toteutamme myös asiakkaan toiveiden mukaisia räätälöityjä ratkaisuja.

OTA YHTEYTTÄ