Loppuiko bensa?

paina kaasua!

Kaasumuunnokset kaikkiin autoihin ECOConceptilta

Lue Lisää...

Muuntamalla autosi käyttämään biokaasua säästät selvää rahaa.

Aja puhtaammin kaasulla

Muunnokset alkaen 2.750€

ajat viedään käsistä - varaa AIKASI SOITTAMALLA
TAI JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ ALTA!

Tiedustele lisää tai soita ja varaa aika muunnokseen

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Avoinna:

Arkisin 09:00 – 17:00

Hyödynnä valtion muunnosetu 1000€ auton muunnoksessa dual-fuel kaasuautoksi!

Usein kysyttyä

Meiltä kysytään yleisimmin seuraavia asioita

Käytännössä kyllä, kaikkiin autoihin on mahdollista asentaa kaasukonversio. Autot missä on ruiskusuuttimet, eli käytännössä kaikki nykyaikaiset käyttöautot, ovat suhteellisen helposti muutettavissa kaasutoimisiksi.

Autoissa joissa on vielä kaasutin, vaatii asianomistajalta harrasteisenuutta, koska sitä joutuu säätämään.

Kaasun hinta määritellään kiloissa, mutta sen energiasisältö on 1.5 kertaa verrattuna bensiinin energiaan. Gasumin hinnan näet tästä, nyrkkisääntönä voidaan pitää, että kaasun tankkaaminen on noin puolet bensiinin hinnasta. Säästöä siis kertyy melko lailla.

Kaasulaitteista ja niiden asennuksesta on laissa hyvin tarkat säädökset onnettomuuksien estämiseksi. Kaasulaitteiden asennuksen saa tehdä ainoastaan siihen valtuutettu koulutuksen saanut henkilö. Turvallisuuden takaamiseksi asennuksen tarkistaa aina vielä ulkopuolinen TUKES:in valtuuttama henkilö / yritys.

Kaasun palamis- ja syttymisominaisuudet moottorikäytössä ovat tavallaan heikommat, kuin bensiinissä. Tämä tekee kaasusta jopa turvallisemman käyttää, kuin bensiinin.

Vastaus tähän on yksinkertainen, säästät selkeää rahaa sekä ympäristöä. Kaasun palaessa hiilidioksiidipäästöt ovat selkeästi pienemmät (maakaasulla 25%, biokaasulla lähes 100%), sen lisäksi pienhiukkaspäästöt ovat lähes nollan luokkaa.

Muunnoksen tekee noin kahdessa työpäivässä. Ensin asennetaan yksiköt paikalleen, jonka jälkeen varmistetaan, että kaasulla ajettaessa auto toimii parhaalla mahdollisella tavalla, eikä suuria poikkeamia tule bensiinilä ajamiseen nähden.

Muunnossarja on melko huoltovapaa, perus autonhuolto säilyy sellaisenaan, sen lisäksi aika-ajoin tulee vaihtaa suodatin, sekä suuttimet (n.80 000km.) ja tarkistaa kaasuputkien liitosten pitävyys (1-2 vuoden välein), silloin tällöin huoltaa paineenalennin ja testata itse kaasupullo (5v.).

Kaasun palo-ominaisuuksista johtuen, myös tulppien vaihtoväli tulee pitää tiheämpänä. (20-30 000km.)

Gasumin myymä kaasu on erittäin puhdasta, mikä myös omalta osaltaan lisää pitkää ikää kaasukäyttöisille välineille.

Huoltopisteemme sijaitsee Nurmijärvellä.

Toimipisteemme

Järvenpää